Pesulappu
BOINC Tiimi

Uutisikkuna

2016 BOINC Crunching
Ens talvena Suomen TOP 1 @ WCG ?

Last Articles

Pesulappu @ Boincstats
Alstuttu Boinc Forum!

Links

World Community Grid
BOINC

Info/Uutiset

Hejps, Viime talvi meni suht ok tiimin pisteiden valossa. Aika kauas kuitenkin jäätiin Suomen kärjestä, mutta eipä voi moittia tuloksia. Viime vuoden (2016) syyskuussa tiimillä oli pisteitä 62,2 Miljoonaa, kun tämän vuoden syksyllä pistesaldo näyttää 87,4 Miljoonaa. Viime vuoden syyskuussa sijoituksemme maailman tilastossa oli 236. ja tämän vuoden syyskuussa sijoitus oli 207. Kautta aikaen paras sijoitus on ollut 197, joten hommia jää mukavasti ensi talveen. Tiimi saavutti WCG:n kilpailuissa myös hyviä sijoituksia kovimpien tehojen keleillä: Paljon huomiota saaneessa 66 joukkueen THOR Challenge 2016:ssa tiimi pääsi 3. kierrokselle ollen loppusijoituksissa 7.

02.10.2017 -Aikki-


Heip! Tiimiin saatiin lisää Elite-laskijoita, kun krjalone liittyi tiimiin! Huom Pesulappu on WCG:ssä edelleen Suomen 2. kovin tiimi, edellä vain yleistiimi "Finland", mutta CrunchyElephants ajaa aika kovaa takaa.
Koko maailman tilastossa olemme vasta sijalla 239, mutta eiköhän tuokin tilasto parane.
Sivuprojektina on ollut Seti@Home, jossa olemme suht kaukana kärjestä, Suomen tilastossa sijalla 16.
Sivuston päivitys on myös työn alla. Jostain kun vain keksii hienomman lookin ja vähän asiaa...

26.7.2016 -Aikki-


Jou! Tätä tuskin kukaan lukee, mutta päivitetään nyt sivuja, kun ääkkösetkään eivät toimineet viime versiossa. Lisäsin myös Guestbookin, jos joku haluaa kirjottaa jotain :D
Voisin omasta puolesta sanoa, että välillä kiinnostaisi kryptovaluuttojen louhinnan sijasta laittaa suorituskykyä BOINCin pariin. Varsinkaan CPU-puolella ei ole louhinnassa oikein mitään mielenkiintoista, joten WCG saattaa saada melko järisyttävän suorituskykylisän, jahka kelit viilenee tarpeeksi :)
btw, tiimiin oli liittynyt myös uusi kaveri: ejalava. Tervetuloa!

15.10.2015 -Aikki-


Vanhemmat jutut sivu 2 --->
This template downloaded form free website templates hieroja ylojarvi